takım ve uye tanıtımı
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
takım ve uye tanıtımı
evet arkadaslar hala kendınızı ve takımınızı tanıtmamıssınız hadı ama beklıyoruz
En son YUSUF ALAN tarafından Perş. Nis. 10, 2008 4:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tanıtım
[b]kankalar slm bni tanıyonuz zaten takımımıda merak etmeyin yakında tanırsınız neyse fb-chelsea macı baslıo yeni yorumlar gelcek bekleyin :D:D
Özgür- ANTRENÖR
Geri: takım ve uye tanıtımı
ewet bende FFASPOR teknik direktörüyüm ligde iddalıyım şampiyonluğa oynayacam inş herkeze basarılar
taner- KONDİSYONER
eyvallah kanka sanada basarılar ama ben varken fazla umutlanmayın lıg hakkında şike yaparım bak
En son YUSUF ALAN tarafından Perş. Nis. 10, 2008 4:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oyuncu tanıtımı
ewt yarın lig baslıo ilk hafta ligin zayıf takımlarında ffaspor la oynayacağız macın mutlak favorisi biz gorunsekde oyuncularımızı cok fazla yormayacağız :D olası bi farkı onlemek icin sahaya cıkacak oyuncularla konustum zaten eger mac bizim kontolumuzde giderse 3 den fazla atmiycamız konusunda anlastık.. bu macda 99 nolu paftan cıkan 19 yasındaki oyuncumuz DERVİŞ SOYER in dikkatle takip edilmesini istiyorum bu arada rakibimizede basarılar dilemeyi unumayalım :D:D
Özgür- ANTRENÖR
ilk haftadan 3 puanla baslamak bnm için güzel olucak moral kazansın oyuncularım blackseapower a acımıcaz
taner- KONDİSYONER
ewt dediği gibi yenebilirler blki ama bu macların bide rövansı var ligin ikinci yarsnda ffaspor burda atcaı gol sayısının 2 katını kalesinde görecektir bunu yazın bi yere tarih 04.10.08
Özgür- ANTRENÖR
zuhahaha ewet bu tarihi yazın bi yere yüzyılın gafı diye
taner- KONDİSYONER
anca birbirinize atarsınız bıde musaya atında gorelım ben onu daha ıddıalı goruyorum
kanka musayı hic katma bn burda onu yendiğim macları anlatsam sayfalar yetmez
Özgür- ANTRENÖR
1 sayfadaki 1 sayfası