sampiyon ...! :cheers:
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
sampiyon ...! :cheers:
kendi ligimde son haftaya girilirken 2, nin 7 puan onunde sampiyonluğumu ilan ettim ,, ligimizde oynayan oyunculardan sampiyon olan veya ilk 3e giren olursa buraya yazsın sevincini hep beraber yasıyalım,, Queen; we are the champions
Özgür- ANTRENÖR
3. Olarak Çıkıyorum !
Evet kankslar bende uzun hafta ligde 3. olarak seyir ediyordum fakat 4. ile aramda hep 1 puan vardı. Diken üstünde gibiydim hep... Şimdi ise Özgür kankamla saatler süren beraber yaptığımız bi çalışmayla geçen hafta ligdeki 2. yi deplasmanda 2_1 yendim hemen sonraki hafta ligde 2. ye 4_0 yenilen Lig Liderine kendi sahamda 3 tane çaktım (3_0) Bu onun 2. yenilgisi oldu Şimdi 4. yle aramda 6 puan var içim rahat ama her ne kadar 2.yle aramda 1 puan kalsa bile ben içimdeki canavarı tatmin ettim
Faizleriyle 2 000 000 a ulaşan borcumu da 800 000 e düşürdüm. Bikaç haftaya onu da bitiririm. Kısacası üst lige çıkanlar listesine ben de varım
Üst Lige çıkan dostlarıma tebrikler... Çıkamayan dostlarıma ise başarılar... Üzülmek yok Oyun bahane beraberlik şahane
Faizleriyle 2 000 000 a ulaşan borcumu da 800 000 e düşürdüm. Bikaç haftaya onu da bitiririm. Kısacası üst lige çıkanlar listesine ben de varım
Üst Lige çıkan dostlarıma tebrikler... Çıkamayan dostlarıma ise başarılar... Üzülmek yok Oyun bahane beraberlik şahane
MUSA ÇAKIR- KONDİSYONER
Geri: sampiyon ...! :cheers:
tebrikler kanka ve siz diger oyuncular basarıyı yaklayacak olanları smdiden tebrik ediyorum kanka basarılarının devamını dilerimn :D:d
Özgür- ANTRENÖR
ust lıglerde oynamaya hak kazanan arkadasları tebrık eder basarılarının devamını dılerım:D
saolasın yusuf kanka dier kardeslermdende tebrikleri bekliyorum bn sizler icin saqmpiyon olduım :P:D
Özgür- ANTRENÖR
tebrikler kankam sanada bu yakısırdı
bende yrn olurum inş biraz zor ama sansım var
bende yrn olurum inş biraz zor ama sansım var
taner- KONDİSYONER
ewet kankalar liglerimiz bitti bende sampiyonlukta iddalıydım liderle oynadıgım lig macımıda 3 0 aldım ancak 1 puan farkla sampiyonlugu kaybettim ama olsun sondan 2. sırada aldıgım takımı üst üste 9 galibiyet alarak 2. yaptım ikinci yarıyı namağlup bitirdim artık önümüzdeki liglerde sampiyon olucaz inş bu potansiyel bu takımda var
taner- KONDİSYONER
DÜZELTİYORUM 2. OLARAK ÇIKTIM :D
MUSA ÇAKIR demiş ki:Evet kankslar bende uzun hafta ligde 3. olarak seyir ediyordum fakat 4. ile aramda hep 1 puan vardı. Diken üstünde gibiydim hep... Şimdi ise Özgür kankamla saatler süren beraber yaptığımız bi çalışmayla geçen hafta ligdeki 2. yi deplasmanda 2_1 yendim hemen sonraki hafta ligde 2. ye 4_0 yenilen Lig Liderine kendi sahamda 3 tane çaktım (3_0) Bu onun 2. yenilgisi oldu Şimdi 4. yle aramda 6 puan var içim rahat ama her ne kadar 2.yle aramda 1 puan kalsa bile ben içimdeki canavarı tatmin ettim
Beyler goalunited tarihininde ilkeri yaşıyorum Neden diye sorarsanız 2 hafta önce deplasmanda 2_1 yendiğim, son hafta aramda 2 puan olan lig 2. si; her zaman dalga geçtiğimiz, premium üye olduğu halde bi baltaya sap olamayan ve bu sezon ligden düşen fc kastamonu (bilenler bilir ) kulübüyle berabere kaldı Sonuç itibariyle Ligi son hafta 2. olarak bitiren KARABIRLIK SK oldu vatana millete hayırlı olsun
MUSA ÇAKIR- KONDİSYONER
1 sayfadaki 1 sayfası