sampiyonlarligi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sampiyon ...! :cheers:

4 posters

sampiyon ...!  :cheers: Empty sampiyon ...! :cheers:

Mesaj  Özgür Paz Nis. 13, 2008 2:37 pm

kendi ligimde son haftaya girilirken 2, nin 7 puan onunde sampiyonluğumu ilan ettim lol! cheers lol! ,, ligimizde oynayan oyunculardan sampiyon olan veya ilk 3e giren olursa buraya yazsın sevincini hep beraber yasıyalım,, Queen; we are the champions Very Happy queen
Özgür
Özgür
ANTRENÖR
ANTRENÖR

sampiyon ...!  :cheers: Empty 3. Olarak Çıkıyorum !

Mesaj  MUSA ÇAKIR Ptsi Nis. 14, 2008 6:03 am

Evet kankslar bende uzun hafta ligde 3. olarak seyir ediyordum fakat 4. ile aramda hep 1 puan vardı. Diken üstünde gibiydim hep... Şimdi ise Özgür kankamla saatler süren beraber yaptığımız bi çalışmayla geçen hafta ligdeki 2. yi deplasmanda 2_1 yendim hemen sonraki hafta ligde 2. ye 4_0 yenilen Lig Liderine kendi sahamda 3 tane çaktım king (3_0) Bu onun 2. yenilgisi oldu Cool Şimdi 4. yle aramda 6 puan var içim rahat ama her ne kadar 2.yle aramda 1 puan kalsa bile ben içimdeki canavarı tatmin ettim Cool Very Happy
Faizleriyle 2 000 000 a ulaşan borcumu da 800 000 e düşürdüm. Bikaç haftaya onu da bitiririm. Kısacası üst lige çıkanlar listesine ben de varım Very Happy Cool cheers lol! king

Üst Lige çıkan dostlarıma tebrikler... Çıkamayan dostlarıma ise başarılar... Üzülmek yok Oyun bahane beraberlik şahane Exclamation Wink
MUSA ÇAKIR
MUSA ÇAKIR
KONDİSYONER
KONDİSYONER

sampiyon ...!  :cheers: Empty Geri: sampiyon ...! :cheers:

Mesaj  Özgür Salı Nis. 15, 2008 4:52 am

tebrikler kanka ve siz diger oyuncular basarıyı yaklayacak olanları smdiden tebrik ediyorum kanka basarılarının devamını dilerimn Very Happy:D:d sunny sunny
Özgür
Özgür
ANTRENÖR
ANTRENÖR

Mesaj  YUSUF ALAN Çarş. Nis. 16, 2008 2:18 pm

ust lıglerde oynamaya hak kazanan arkadasları tebrık eder basarılarının devamını dılerım:D
YUSUF ALAN
YUSUF ALAN
KONDİSYONER
KONDİSYONER

https://sampiyonlarligi.all-up.com

Mesaj  Özgür Çarş. Nis. 16, 2008 3:26 pm

saolasın yusuf kanka dier kardeslermdende tebrikleri bekliyorum bn sizler icin saqmpiyon olduım Very Happy:P:D pirat lol!
Özgür
Özgür
ANTRENÖR
ANTRENÖR

Mesaj  taner Perş. Nis. 17, 2008 1:36 pm

tebrikler kankam sanada bu yakısırdı lol! Very Happy
bende yrn olurum inş biraz zor ama sansım var Smile
taner
taner
KONDİSYONER
KONDİSYONER

Mesaj  taner Cuma Nis. 18, 2008 9:26 am

ewet kankalar liglerimiz bitti bende sampiyonlukta iddalıydım liderle oynadıgım lig macımıda 3 0 aldım ancak 1 puan farkla sampiyonlugu kaybettim Crying or Very sad Rolling Eyes Smile ama olsun sondan 2. sırada aldıgım takımı üst üste 9 galibiyet alarak 2. yaptım ikinci yarıyı namağlup bitirdim artık önümüzdeki liglerde sampiyon olucaz inş Cool Cool bu potansiyel bu takımda var Cool Cool king lol!
taner
taner
KONDİSYONER
KONDİSYONER

sampiyon ...!  :cheers: Empty DÜZELTİYORUM 2. OLARAK ÇIKTIM :D

Mesaj  MUSA ÇAKIR Paz Nis. 20, 2008 7:15 am

MUSA ÇAKIR demiş ki:Evet kankslar bende uzun hafta ligde 3. olarak seyir ediyordum fakat 4. ile aramda hep 1 puan vardı. Diken üstünde gibiydim hep... Şimdi ise Özgür kankamla saatler süren beraber yaptığımız bi çalışmayla geçen hafta ligdeki 2. yi deplasmanda 2_1 yendim hemen sonraki hafta ligde 2. ye 4_0 yenilen Lig Liderine kendi sahamda 3 tane çaktım king (3_0) Bu onun 2. yenilgisi oldu Cool Şimdi 4. yle aramda 6 puan var içim rahat ama her ne kadar 2.yle aramda 1 puan kalsa bile ben içimdeki canavarı tatmin ettim Cool Very Happy
Faizleriyle 2 000 000 a ulaşan borcumu da 800 000 e düşürdüm. Bikaç haftaya onu da bitiririm. Kısacası üst lige çıkanlar listesine ben de varım Very Happy Cool cheers lol! king

Üst Lige çıkan dostlarıma tebrikler... Çıkamayan dostlarıma ise başarılar... Üzülmek yok Oyun bahane beraberlik şahane Exclamation Wink

Beyler goalunited tarihininde ilkeri yaşıyorum Very Happy Neden diye sorarsanız 2 hafta önce deplasmanda 2_1 yendiğim, son hafta aramda 2 puan olan lig 2. si; her zaman dalga geçtiğimiz, premium üye olduğu halde bi baltaya sap olamayan ve bu sezon ligden düşen fc kastamonu (bilenler bilir Very Happy ) kulübüyle berabere kaldı Cool Very Happy Sonuç itibariyle Ligi son hafta 2. olarak bitiren KARABIRLIK SK oldu king Cool vatana millete hayırlı olsun Cool Very Happy cheers lol! afro king
MUSA ÇAKIR
MUSA ÇAKIR
KONDİSYONER
KONDİSYONER