sampiyonlarligi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hakımı yiyiyollar

4 posters

hakımı yiyiyollar Empty hakımı yiyiyollar

Mesaj  feti Perş. Nis. 17, 2008 1:29 pm

özgür yeni yoruz yenildi yazıyosun ne ayaksın sen merek etme senie yenicem yazık yani lütfen şike olmayan bi lig istiyorum ben hakkımıda arıcam mahkemeye vericem siizi yag byle bişey yok can buraya baks mutlu olucak he artık bundan sonra dostum yok herkes düşmanımdır özgür bittin yag bi taner var oda sylmese puanımız silinicek he baktın şampiyon olucam özgür direk sil puanım dimi vay be musa sende nsl yenildin tanere anlamadım yusuf zaten yalama oldu herkes ten dört yiyo canda bişey yok kemal elimden zor kurtuldu salih cantada keklik tanerde zaten adamların hepsi topal bi cacık olmaz ondan Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Smile Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz
feti
feti
MALZEMECİ
MALZEMECİ

hakımı yiyiyollar Empty Geri: hakımı yiyiyollar

Mesaj  taner Perş. Nis. 17, 2008 1:35 pm

yürü be kanka Very Happy ben arkandayım merak etme verin adamın puanlarını gasp ettiğiniz puanlrını verin kankamın Very Happy lol! hürriyetgücünün engellenemz yükselişi sürecektir inanıyorum ben
sampiyon olmamız engellenemez lol! lol! tabi ben sampiyonum sen ikinci ol kanka Laughing Very Happy
taner
taner
KONDİSYONER
KONDİSYONER

Mesaj  YUSUF ALAN Cuma Nis. 18, 2008 9:47 am

fetı kardesım burada kımsenın hakkı kımsede kalmaz sen canı yendın o karagumrugun ıkıncı buyuk takımı 1. buyuk takımı benım bundan snra lıgde bıttı futbolcularımı sadece sampıyonlar lıgıne motıve edıcem ozgurle musanın tek sansı lıg devam edıyorken oynamamız sen hazır ol bak kacıncı haftada oynıcaz oraya kendı adına maglubıyet yaz.
YUSUF ALAN
YUSUF ALAN
KONDİSYONER
KONDİSYONER

https://sampiyonlarligi.all-up.com

Mesaj  MUSA ÇAKIR Paz Nis. 20, 2008 7:41 am

ya dizilim yapmayınca yeniyorum dizilim yapınca yeniliyorum nasıl oluyo anlamadım Very Happy bu hafta normal ligde de dizilim yapmadım 2_0 aldım deplasmanda o sayede 2. liğe yükseldim Very Happy ama tanere dizilim yaptım yenildim olmaz böyle şey Very Happy
MUSA ÇAKIR
MUSA ÇAKIR
KONDİSYONER
KONDİSYONER

- Similar topics