hakımı yiyiyollar
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
hakımı yiyiyollar
özgür yeni yoruz yenildi yazıyosun ne ayaksın sen merek etme senie yenicem yazık yani lütfen şike olmayan bi lig istiyorum ben hakkımıda arıcam mahkemeye vericem siizi yag byle bişey yok can buraya baks mutlu olucak he artık bundan sonra dostum yok herkes düşmanımdır özgür bittin yag bi taner var oda sylmese puanımız silinicek he baktın şampiyon olucam özgür direk sil puanım dimi vay be musa sende nsl yenildin tanere anlamadım yusuf zaten yalama oldu herkes ten dört yiyo canda bişey yok kemal elimden zor kurtuldu salih cantada keklik tanerde zaten adamların hepsi topal bi cacık olmaz ondan
feti- MALZEMECİ
Geri: hakımı yiyiyollar
yürü be kanka ben arkandayım merak etme verin adamın puanlarını gasp ettiğiniz puanlrını verin kankamın hürriyetgücünün engellenemz yükselişi sürecektir inanıyorum ben
sampiyon olmamız engellenemez tabi ben sampiyonum sen ikinci ol kanka
sampiyon olmamız engellenemez tabi ben sampiyonum sen ikinci ol kanka
taner- KONDİSYONER
fetı kardesım burada kımsenın hakkı kımsede kalmaz sen canı yendın o karagumrugun ıkıncı buyuk takımı 1. buyuk takımı benım bundan snra lıgde bıttı futbolcularımı sadece sampıyonlar lıgıne motıve edıcem ozgurle musanın tek sansı lıg devam edıyorken oynamamız sen hazır ol bak kacıncı haftada oynıcaz oraya kendı adına maglubıyet yaz.
ya dizilim yapmayınca yeniyorum dizilim yapınca yeniliyorum nasıl oluyo anlamadım bu hafta normal ligde de dizilim yapmadım 2_0 aldım deplasmanda o sayede 2. liğe yükseldim ama tanere dizilim yaptım yenildim olmaz böyle şey
MUSA ÇAKIR- KONDİSYONER
1 sayfadaki 1 sayfası